Gastenboek

63 berichten, 7 pagina's 
» 
30-05-2016
Geplaatst door:
Wat een belevenis !

Zonmiddag liepen we Edam binnen - het carillon speelde al - onder de speeltoren hoorden we het laatste kwartier van het spel. We hebben enorm genoten.
Tijd tekort - want alles wat we hoorden was prachtig:
- Dos Locos de 2 jongens en hun Tango's op accordeon op de Lingerzijde - wat een passie
- bij Gea Karhof speelde de meisjes van Elan de sterren van de hemel
- in de Breestraat Ursula en Raymond op de fortepiano en de traverso - we zetten ons emailadres op de lijst voor hun crowdfunding project
- in het Stadhuis speelde Liselotte van Tol ongehoord mooi in de schitterende zaal.
- in De Swaen was het optimaal genieten van Carlos Guerrero en Florien Hamer.
En tot slot liepen we de bomvolle Grote Kerk binnen - denk dat we de laatste stoelen konden bemachtigen. (daarna werden er nog klapstoelen bijgezet)
Leuk dat jullie spreekstalmeesteres haar medebestuursleden noemde. Hoop dat jullie bevlogen uitbreiding van je bestuur gaan krijgen. Complimenten aan het commissielid die de artiesten bij elkaar schoffelt - wat een talent !!
We komen volgend jaar graag weer
Jullie hebben honderden mensen een prachtige middag bezorgd.
Al die mensen zijn jullie dankbaar.
Fijn dat we het nu een keer konden meemaken.
Dankjewel !!!

15-06-2015
Geplaatst door:
pianowandeling 2015

Dank aan de organisatie voor de prachtige pianowandeling. Mijn man en ik hebben genoten van de zeer uiteenlopende optreden en de leuke locaties. De finale met Canto Ostinato vonden we een geweldige ervaring. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.

10-06-2015
Geplaatst door:
mooi!

wat een geweldig leuk en mooi evenement, de pianowandeling! veel te kort natuurlijk, en veel te druk, maar hier en daar was het heerlijk zitten, luisteren en genieten! zeker bij de diverse kerken was het puur genieten, in de ene van het show-element van het gebodene, in de andere van de prachtige aria's die een soliste van het koor in haar mars bleek te hebben. en het klapstuk was natuurlijk het canto ostinato door het kwintool in de grote kerk:meeslepen, prachtig, ja bijna hypnotiserend. het was mijn eerste pianowandeling, maar ik ga zeker weer en raad iedereen aan, ook een keer te gaan!

08-06-2015
Geplaatst door: Roy Halsema

Het enige wat niet meewerkte was het weer. Maar voor de rest was het genieten geblazen. De diversiteit van het programma is een sterke troef. En de uitsmijter was natuurlijk formidabel. Tot volgend jaar.

08-06-2015
Geplaatst door: Patty de Jong
Foto's PianoWandeling

Onder Algemene Informatie is een video opgenomen van Omroep PIM Monnickendam. Een impressie van o.a. enkele stadsgenoten.

http://omroep-pim.nl/nieuws/article/8672712/ook-waterlandse-pianoklanken-bij-piano-wandeling-edam/

07-06-2015
Geplaatst door:
Foto's Piano Edam 2015

Geweldig genoten van de mooie pianoconcerten. Tussen de bedrijven heb ik ook een paar plaatjes geschoten die ik graag met jullie deel.

https://www.flickr.com/photos/peterpeerdeman/sets/72157651874412473

06-06-2015
Geplaatst door:
Lof voor de organisatie

Allelof voor de organisatie van weer een geweldige piano-
wandeling! Mijn man en ik zijn nu 4 X geweest en hebben ook dit keer weer genoten van het gevarieerde aanbod, de prachtige entourage, de geoliede organisatie en de verrassende finale. Bravo en ga a.u.b. zo door! We zijn volgend jaar graag weer van de partij.

04-06-2015
Geplaatst door:
Beste optreden van Pianowandeling Edam 2015

De pianowandeling was weer een groot succes. Eén van de toppers was wel het koor Oktoich uit Amsterdam die zeer overtuigend, ja overweldigend en met een paar fantastische sopranen in de gelederen tot grote hoogte kwam in zowel de a capella gezongen liederen als in de liederen die werden begeleidt door de zeer bekwame pianiste Natalia Bokova die samen met de indrukwekkende sopraan Irina Plyassova ook nog tussendoor de oorsprong bloot trachtte te leggen van deze muzikale traditie door enkele oude volklsliederen te vertolken. Kippenvel!

02-06-2015
Geplaatst door: Marja van Gaalen
PianoWandeling

Wat hebben wij een heerlijke muzikale middag in Edam gehad!! We hebben een selectie gemaakt waarvan 3 optredens voor mij er boven uit staken: : het Trio Pianissimo raakte mij door hun muzikaliteit, humor en de speelsheid van hun optreden; het kamerkoor Oktoich met de solisten zongen loepzuiver en sereen, ontroerend mooi. Wat een mooi akoestiek in die kerk. Het slotstuk: de Canto Ostinato verveelde geen moment: wat een muzikale discipline en concentratie vraagt die stuk. Heel mooi uitgevoerd. Bijzonder om Ellen Verhagen hier weer te horen en te zien!
Complimenten voor jullie organisatie: dit moet veel van je energie en inzet gevraagd hebben. Dank je wel! Vraagt wat mij betreft om herhaling.

01-06-2015
Geplaatst door: Maria Silen
pianowandeling 2015

Wij hebben een heel leuke middag gehad ondanks de regen...De pianowandeling was wederom hééél geslaagd!

Mijn zoon heeft vooral genoten van het (razendmoeilijk!) pianospel van Guus Jansen, daar zijn we dus geruime tijd geweest. Ook in de Harmonie was het leuk en gezellig, en we hebben nog div. andere adressen bezocht, o.a. met mooie uitvoering van Bach muziek op klavecimbel, waar het oorspronkelijk ook voor geschreven is.

En de Canto Ostinato in de Grote Kerk was natuurlijk het klapstuk! De kerk helemaal gevuld met belangstellenden!
Jammer dat het halverwege wat onrustig was door mensen die weggingen; voor kinderen is vijf kwartier stil luisteren naar deze muziek ook wel een opgave....

Dank en hulde voor de organisatie en voor iedereen die hun huis hebben opengesteld. Het was weer een heel veelzijdig programma en we hebben genoten van alle musici die weer zo prachtig gespeeld hebben!