Gastenboek

65 berichten, 7 pagina's 
« 
12-06-2013
Geplaatst door: Agnes Kauffman

Beste Anke,

Ik heb weer met veel plezier deelgenomen. Het kwartet was uitermate tevreden.
Het was weer een succes, overal tevreden publiek.

Op naar volgend jaar.

Dank aan allen die deze dag hebben waargemaakt.
Het is de moeite waard.


Met muzikale groet

Agnes Kauffman

28-05-2013
Geplaatst door: Trees Spruijt
Pianowandeling 2013

Als deelneemster aan de Pianodag 2013 heb ik enorm genoten van de gezellige sfeer, de perfecte organisatie en de speelkwaliteit. Via de concerten van Klara Würtz bij haar thuis ben ik hiermee in contact gekomen en wist voordien nog niet van het bestaan af.
Ook mijn QM-partner Agatha Nap heeft aan deze dag een goed gevoel overgehouden. Zij heeft nog niet zoveel podiumervaring, maar omdat deze dag in een ongedwongen sfeer plaatsvond durfde zij het toch wel aan om hieraan mee te doen. De ongedwongen en ontspannen sfeer zal ongetwijfeld bij meerdere spelers ervoor gezorgd hebben dat zij nu minder last hebben/hadden van trillende handjes etc. wat ook weer resulteert in meer zelfvertrouwen.

26-05-2013
Geplaatst door: gré neuhuys-oltheten
vandaag

Geweldig het is ook voor ons de tiende keer dat wij het volgen( letterlijk). Veel beter dan vorig jaar en wat een fantastisch gebeuren beginnen in de grote kerk en daar eindigen. We hebben intens genoten van een ieder.
Volgend jaar weer!

06-06-2012
Geplaatst door: Hans Surie

Fantastische foto's van een fantastische dag!

21-05-2012
Geplaatst door: Hannie Betjes

Ook wij hebben ontzettend van dit culturele evenement genoten en zijn ook van mening dat de tijd eigenlijk iets te kort is, zodat je eigenlijk te gehaast van het ene naar het andere adres gaat. Dit is dus eigenlijk een compliment, gezien het gevarieerde en kwalitatief hoge niveau. Chapeau voor de organisatie en deelnemers!

21-05-2012
Geplaatst door: Carin Fijnaut
wandeling 2012

We hebben gisteren enorm genoten van de pianowandeling. Wat ons betreft is 2 uur te kort! Volgend jaar graag 3 uur uittrekken voor de wandeling. De Grote Kerk is ongeschikt voor de Masterclass: te veel galm, veel geroesemoes. Waarom niet b.v. in de Katholieke Kerk. Vraag daar entreegeld zodat alleen de echte liefhebbers komen. Het in- en uitlopen hebben de mensen al tijdens de wandeling kunnen doen. Verder alle lof vor de organisatoren, deelnemers en de mensen die hun hus ter beschikking stelden!

18-05-2012
Geplaatst door: wouter van der kolk
zonnige dag

Het belooft weer een zonnig gebeuren te worden. Alvast dank voor jullie inzet en Anke, wij nemen en vanavond vast een glaasje op. Succes, Wouter van der Kolk.

16-04-2012
Geplaatst door: joop van overbeek
Pianowandeling 2012

Aan het Bestuur,

Wat ziet de site er weer mooi en informatief uit ! Moet wel heel uitnodigend zijn voor velen om op 20 mei bij dit culturele hoogtepunt in Edam aanwezig te zijn .
veel succes ,

joop en anneke van overbeek

19-06-2011
Geplaatst door: Albertine Schmull
PianoWandeling 2011

Beste Anke e.a.
Heel hartelijk dank voor het organiseren van wederom een super geslaagde pianowandeling! Ook dank aan de gastvrije familie van het Kaaspakhuis.
w.g. Albertine Schmull en Ineke van Beek

18-06-2011
Geplaatst door: Joop en Anneke van Overbeek
PianoWandeling 2011

Lieve organisatoren,

Hier,vanuit Kusadasi hebben wij zojuist a/b van d'Anneke de plaatjes van Jaap Bos bewonderd . Een prachtig beeld verhaal van een hoogwaardig georganiseerd cultureel hoogtepunt in onze goede stad. Wij zijn trots op jullie ! Bert met prachtige voorzittersstrik en Rob zeer geconcentreerd met zijn instrument bezig. Terwijl Anke en haar team het nodige heeft geregeld.
Hartelijke en zonnige groeten vanuit het Turkse,
Anneke en Joop