Tegelijkertijd ben ik begonnen aan een zangopleiding bij de Kinderkoor Academie Nederland (eerst Nieuw Amsterdams Kinderkoor, nu het Nieuw Vocaal Amsterdam, 2004 t/m 2013). Daar volgde ik lessen in solfège, muziektheorie en acteren: opera’s zoals de Heksen van Venetië (in samenwerking met de Nationale Opera, 2010), The Golden VanityThe Little Sweep en Hänsel und Gretel. Ik heb podiumervaring opgedaan op binnen- en  buitenlandse podia, onder andere tijdens het International Cantemus Choir Festival (2010 en 2012). In 2013 heb ik met het Nieuw Amsterdams Kinderkoor gezongen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam tijdens de beëdiging en inhuldiging van Koning Willem Alexander. 
 
Sinds 2013 volgen vier jaar onder de begeleiding van Marcel Baudetaan de Sweelinckacademie van het Conservatorium van Amsterdam (en masterclasses gehad van o.a. Lisa Smirnova en Riko Fukuda). 
Momenteel studeer ik bij Frank van de Laar in de Vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam. 

In de zomer van 2014 en 2015 heb ik masterclasses gehad van Marjes Benoist en Marlies van Gent ten tijde van de zomercursus van de ‘Stichting Piano! Piano!In de zomer van 2016 heb ik geparticipeerd in de ‘Imola Summer Piano – Academy & Festival’ in Italië wat resulteerde in masterclasses bij Enrico Pace en Ingrid Fliter en heb ik deelgenomen aan masterclasses tijdens de ‘Semaine Internationale de Piano et de Musique de Chambre’ in Zwitserland, van Jorge Pepi-Alós, Jean-Marc Luisada en Edith Fisher. 
In 2015 en 2016 heb ik in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis twee concerten gegeven, 
deelgenomen aan het Klassiek op het Amstelveld festival en vier keer gespeeld tijdens de pianowandelingen in Edam in de jaren 2013 – 2017 en één keer tijdens de Pianotour in Medemblik. 
 
Ik heb vier keer deelgenomen aan het Prinses Christina Concours: februari 2013 (tweede categorie) – een eervolle vermelding, in januari 2014 (tweede categorie) – een  aanmoedigingsprijs, in februari 2016 en in januari 2017 (tweede categorie) – een aanmoedigingsprijs. In november 2015 heb ik deelgenomen aan de Young Pianist Foundation Pianocompetition.