Op het Prinses Christina Concours van 2013 en 2014 in respectievelijk Rotterdam en Haarlem werd werd aan Lieselotte de Donemus-prijs uitgereikt voor de beste vertolking van een Nederlandse compositie. Op ditzelfde concours won zij in 2014 een masterclass van pianist Rudolf Jansen.

In 2015 trad Lieselotte op in De Doelen in Rotterdam tijdens de pianomarathon en in 2016 werd aan haar op Festival d’AnniViers in Zwitserland de Festival dÁnniviersprijs toegekend bestaande uit een beurs en een optreden tijdens het slotconcert van dit festival.

Ook is ze te horen geweest op Radio 4 in het programma Opium.

Lieselotte is actief op het gebied van het begeleiden van verschillende koren en solisten en het spelen in ensembles. Zo heeft ze meegespeeld in concerten met het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek o.l.v. Erik Waerts samen met Carel Kraayenhof, Tania Kross en Cor Bakker.

Met medestudenten van het conservatorium heeft ze haar eigen kamermuziekensemble Trio Laetum bestaande uit viool, klarinet en piano. Dit trio wordt gecoacht door Nancy Braithwaite en geeft regelmatig concerten.

 

www.lieselottevantol.nl