Gastenboek

67 berichten, 7 pagina's 
« 
25-03-2006
Geplaatst door: Robert

Pianodag 2006

Leuk dat de pianodag weer geörganiseerd wordt. Vorig jaar kon ik helaas niet mee doen, maar nu ben ik weer van de partij! Ik kan niet wachten.

Vr.gr. Robert

14-02-2006
Geplaatst door: Corry Oly

Bedankt Stichting Piano Edam & Pianohandel De Baat

Stichting Piano Edam bedankt voor de nieuwe piano wandeldag in Edam. Mijn vaste piano leverancier www.degoedkoopstepiano.nl ook wel bekend als Pianostemmer – pianohandel De Baat uit Monnickendam is altijd 1 van de enthousiaste sponsors geweest van dit evenement.

Door het enthousiasme van Pianohandel De Baat uit Monnickendam bezoeken wij inmiddels met een klein groepje de piano wandeldag in Edam. Ook dit jaar zullen wij Edam en natuurlijk onze Pianostemmer De Baat in Monnickendam bezoeken.

We hebben gezien dat Kees ons al voor is geweest met een berichtje in jullie gastenboek. Kees we hebben veel plezier van onze piano van nog geen € 1.100,- voor onze neef Adrie. Hij heeft nu voor het tweede jaar les en overtreft ieders verwachting.

Onze piano met glazen zangbodem, The Crystal Soundboard, die jij gebouwd hebt speelt nog altijd de sterren van de hemel en is een juweel in ons huis. Kees bedankt en tot gauw.

Stichting Piano Edam heel veel succes met alle voorbereidingen en we zijn blij dat jullie nu een goede website hebben !. Zet hem op !

Nogmaals bedankt Stichting Piano Edam en www.degoedkoopstepiano.nl zonder jullie waren wij nooit zo enthousiast gemaakt voor de piano wandeldag !.

14-02-2006
Geplaatst door: Kees de Baat

heel mooi

Het ziet er goed uit. de www.piano-edam.nl

Groeten van kees Pianohandel de Baat
www.degoedkoopstepiano.nl T.0299 652134