Florien Hamer

Florien Hamer studeerde af aan de Hogeschool voor de  Kunsten Constantijn Huygens in Zwolle bij Jeroen Reuling.  Zij vervolgde haar studies aan het Conservatorium van Antwerpen bij Jaap Kruithof. En volgde masterclasses bij Ran Varon, Shmuel Magen, Bernhard Greenhouse en Marcio Carneiro.

Als docent cello is Florien verbonden aan het CKV Almere, Stichting Muziek op Maat en Muziek en Theater in de Klas! in Amsterdam.

Met haar ensemble SOIL voerde zij werk van jonge componisten uit en maakte muziek-theaterproducties o.a.voor festivals als Oerol, Noorderzon en de Wiener Festspiele met toernees door binnen- en buitenland. SOIL maakt producties i.s.m. theater- of dansgroepen als ZT Hollandia, het Hans Hof Ensemble, Plan-D en tg Bloody Mary.

Met Carlos speelt zij in het Prinsengracht Piano Quartet.

 

prinsengrachtquartet@gmail.com

Tel. contact 0610102869

Carlos Guerrero

Carlos Guerrero studeerde aan het Conservatorium in Badajoz in Spanje bij Alexander Kandelakie en in het Royal Academy of Music in Londen bij Pascal Nemirovski en bij Michael Dussek voor kamermuziek.

Andere pianisten waar hij privélessen bij heeft gevolgd zijn Nino Kereselidze, Brigitte Engerer, Roger Vignoles en Fou Ts´ong. Hij heeft beurzen ontvangen van de Rotary Club in Spanje en van het Fonds Caja España.

Als pianodocent is hij verbonden aan Muziek en Theater in de Klas! in Amsterdam en het CKV Almere, waar hij ook leerlingen van de talentenklas begeleidt.

Met Florien speelt hij in het Prinsengracht Piano Quartet. Hij gaf soloconcerten en kamermuziekconcerten in concertzalen in Spanje, Engeland, Nederland, Brazilië en Rusland.

 

prinsengrachtquartet@gmail.com

Tel. contact 0642163762