Regelmatig wordt zij gevraagd voor het internationale kamermuziek festival waar zij in steden als Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht en Edam mag spelen.

 In juni 2017 is zij gevraagd om samen te werken met het Jong Nederlands Blazers Ensemble en het Holland Opera voor de opera ‘Styx’ van Chiel Meijering.

In de zomer van 2017 heeft Sara de eerste prijs van het festival d’Anniviers te Zwitserland gewonnen. Sara heeft meerdere wereldpremières ten gehore gebracht van erkende componisten als Klaas de Vries en Micha Hamel. In het najaar van 2017 maakte Sara deel uit van de bezetting Ensemble Michamix waarin theater en klassieke muziek samen kwamen in de wereldpremière van Kus de Regen.

Tevens heeft Sara masterclasses gehad van onder andere Bart van Oort, Håkon Austbø, Imogen Cooper, Jean Bernard Pommier en Kristian Bezuidenhout en heeft concerten gegeven op grote podia zoals concertgebouw De Doelen te Rotterdam, Het Concertgebouw te Amsterdam, HEMU te Sion en de Filharmonie te Luik. Momenteel is Sara bezig haar masterstudie in Rotterdam af te ronden.