Historische Band Tandararei

Lottie Swart-Margiono: Zang, fluiten, vedel, gitaar, slagwerk
Lottie is als het ware op het podium geboren. Dansend, fluitend, zingend, strijkend en trommelend heeft ze haar muzikale leven opgebouwd en probeert een ieder die het wil daar ook enthousiast voor te maken. Haar manier van musiceren is aanstekelijk en kan harten tot vervoering brengen. Ze werd ooit als sopraan de wereld in gelanceerd, maar tegenwoordig vult ze zelfs de baritonpartijen met gemak in. Een muzikale duizendpoot.
Naast het geven van privé-zanglessen, coacht Lottie jonge zangers bij het opbouwen van hun carrière

Karien Welling: Zang, fluiten, chalumeau, slagwerk
Karien zingt en speelt met veel intentie, solistisch indrukwekkend, maar ook een prachtig ensemblemuzikant. Haar ervaringen put zij uit oude en nieuwe bronnen. Karien heeft conservatorium klarinet, speelde in verschillende orkesten en ensembles, zong mee in een aantal operaproducties en is docent basisonderwijs.
Hoewel ze graag instrumentaal bezig is, ligt haar grootste passie bij het zingen.

Ronald Spanjaardt: Zang, snaar/tokkelinstrumenten, slagwerk
Ronald is verslingerd aan snaren. Tokkelend verbindt hij de verhalen en melodieën van de groep. Hij is altijd op zoek naar nieuwe klanken en kleuren en is een rasechte verteller. Theater heeft zijn hart. Hij componeert en schrijft theater voor kinderen.
Ronald deed conservatorium gitaar, is muziekleraar basis- en voortgezet onderwijs, gitaardocent en vakdocent muziek.

Berrie Hendriksen: Zang, contrabas, fluiten, chalumeau, slagwerk, portatief
Berrie is een echte zingende verhalenverteller. Hij bespeelt net zoals de andere leden van Tandaradei meerdere instrumenten. In het dagelijks leven is hij vioolbouwer en daarom ook veel met klank en muziek bezig. Berrie bouwde voor de groep een aantal instrumenten, die u tijdens een concert kunt beluisteren. De liefde voor het zingen heeft hij pas op latere leeftijd ontdekt. Hij werd hierin professioneel geschoold.
Niet alleen de muziek uit de middeleeuwen en renaissance ligt hem na aan het hart, maar ook uit alle andere tijdsperiodes.