Alexander Koeznetsov, piano, werd geboren in Astrakhan in de Sovjet Unie. Na zijn conservatorium studie in Kiev werkte hij bij het Operatheater van Novosibirsk. Daarnaast was hij docent piano en hoofd van de afdeling begeleiding en kamermuziek bij het muziekcollege. Tevens doceerde hij methodiek op het conservatorium van Novosibirsk en was begeleider van violisten en cellisten aan de school voor hoogbegaafde kinderen.

Sinds hij in Nederland kwam wonen verleende hij zijn medewerking aan opera producties o.a. bij de Nationale opera en de Nederlandse Reisopera. Hij begeleidde diverse masterclasses o.a. van Cora Canne Meijer, Willard White en Galina Vishnevskaya.

Daarnaast werkte hij als co-repetitor bij het Rotterdams en het Utrechts Conservatorium. Van 2007 tot 2016 was hij pianist en dirigent bij operettegezelschap Thalia. Momenteel houdt hij zich bezig met het begeleiden van koren en het begeleiden en coachen van zangers.

  

Bettina Elzas, sopraan, zong al op jonge leeftijd in diverse koren waar zij ook als soliste optrad. Na een studie Amerikanistiek en Joodse studies besloot zij om van haar hobby haar beroep te maken en is zij zang gaan studeren. Zij studeerde bij Antje Lohse en Manuela Ochakovski. In juni 2011 behaalde zij haar bachelor's diploma. Na haar afstuderen volgde zij masterclasses bij George-Emil Crasraru en Manuela Ochakovski. Zij zong onder meer in Nederland en Duitsland, op haar repertoire staan o.a. het Stabat Mater van Pergolesi, missen en motetten van Monteverdi, Buxtehude en Schubert en werken van Britten en Manneke. Antje Lohse is ook nu haar zangdocent.

 

Corina Westphal, mezzo sopraan, volgde haar eerste zanglessen bij Sija van der Putten.

Ze deed veel koorervaring op en zong o.a. in het Waterlands kamerkoor en het Kodaly koor.

Samen met José Kras verzorgde ze geruime tijd Moederdag concerten in Edam.

Sinds 2006 vormt ze een duo met Bettina Elzas. Samen bouwden ze een prachtig en zeer divers duetten repertoire op waarmee ze regelmatig optreden. Corina volgt zanglessen bij Antje Lohse.