Als uitvoerend musicus geeft Natalia samen met de sopraan Irina Plyassova concerten en ze werken ook samen aan het project "Onbekende Russische muziek uit de 20e-eeuw". Als pianiste speelde Natalia Bokova in verschillende projecten van de Stichting Symbolisch Theater ( "Geschiedenis van de opera","Symbolisme in opera","Die Zauberflote") Ook speelde ze de pianopartij in mono opera LA VOIX HUMANIE van F.Poulenc .Andere  programma's zijn: "...Dat leven is voorbij ” - op onbekende in Nederland muziek van J.Sjaporin en K.Moltjanov en op gedichten van Russische  Zilveren Eeuw  dichters Alexander Blok en Sergey Esenin en  - Flowers In Concert –klassieke theaterconcert  met liederen van 14 componisten over de bloemen.

Binnen haar bedrijf World Art Synthes werkt Natalia Bokova als projectmanager aan internationale muziek- en cultuurprojecten, waarin verschillende disciplines worden gecombineerd.

In haar privé pianopraktijk PIANO WORLD AMSTERDAM ontwikkelt Natalia een unieke pianomethode voor kinderen vanaf 4,5 jaar.

 

www.piano-world.nl

www.nataliabokova.com

www.flowersinconcert.nl